header

  1. Tenniscamp Rabac
  2. Tennispakket
  3. Trainingsmethode
  4. Hotel en prijzen
  5. Inschrijven tenniscamp
  6. Informatie Rabac
  7. Vervoer

                  Tenniscamp in KroatiŽ                                                

Uw favoriete sport combineren met een vakantie in KroatiŽ? VDTennis organiseert ook tenniscamps voor groepen en individuen in KroatiŽ, waar tennis een lange traditie kent en het mediterraanse klimaat van maart tot oktober tenniscamps op tennisparken met goed onderhouden gravelbanen mogelijk maakt.

De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. De hotels in de 3 tot 4 sterrencategorie zijn modern uitgerust en liggen in de onmiddellijke buurt van het strand en de tennisbanen en zijn daardoor perfect geschikt voor een tennisvakantie. Daarnaast is KroatiŽ een zeer veilig vakantieland en goed bereikbaar met de auto/bus over de moderne snelwegen of met vele ook in prijs attractieve vluchtverbindingen.

Binnen het campprogramma staan de techniek, tactiek, het spelinzicht en het werken aan uw eigen tennisspel centraal. Maar natuurlijk is er ook tijd om vrijblijvend een wedstrijdje te spelen in het georganiseerde enkel- of dubbelspel toernooitje of om gewoon vrij te spelen. De inspanning wordt uiteraard afgewisseld met ontspanning waarbij u de gelegenheid krijgt om te genieten van al het moois en aangename dat de Kroatische kust u biedt.

Een tennisprogramma op maat, de individuele begeleiding, een Nederlandstalige toptrainer, een duidelijke uitleg, veel spelplezier en het verblijf op een toplocatie met uitzicht op zon en zee, zijn een garantie voor succes.
U gaat opgewekt en met een blijvend resultaat naar huis en u kunt zeker effectief verder trainen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via email of neem telefonisch contact op met VDTennis.

kroatie1 kroatie2 kroatie3 kroatie4