header

De tennislessen worden momenteel zowel 's zomers als 's winters buiten gegeven. De tennislessen worden gegeven op een mooi sportcomplex gelegen aan het Zuiderpark van Rotterdam (Carnissedreef 8, 3084 NN). Het sportcomplex beschikt over een kunstgrasbaan. Dit betekent dat de lessen onder praktisch alle weersomstandigheden door kunnen gaan. De tennislessen worden gegeven door gediplomeerd tennisleraar Vladimir Đurić. Er wordt naar gestreefd om in zo homogeen mogelijke groepen te trainen. Het is mogelijk in overleg op een andere locatie les te krijgen.

VDTennis geeft tennisles aan zowel volwassenen als aan kinderen vanaf vier jaar. Naast groepstrainingen kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor privélessen. We bieden tenniscursussen aan voor beginners, gevorderden, competitiespelers en toernooispelers. Voor de minioren en beginnende jeugd gebruiken we aangepaste rekwisieten en beschikt de tennisschool over (kinder)rackets.

Aanmelden voor een tenniscursus kan via de knop "inschrijven". Op het inschrijvingsformulier vindt u ook een overzicht van het cursus aanbod en de prijzen.

Toernooibegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de prijs.

Voor alle cursussen geldt dat geen lidmaatschap van een vereniging nodig is.