header

VDTennis is in 2011 opgericht door Vladimir Đurić. Vladimir Đurić is een Nederlands gediplomeerd tennisleraar en heeft jarenlange en internationale ervaring als tennisser, tennisleraar en tenniscoach. Vladimir Đurić werkte o.a. voor tennisscholen in KroatiŽ, Oostenrijk en ItaliŽ en begeleidde een aantal ITF-spelers. De afgelopen drie jaar heeft Vladimir Đurić zijn werkveld uitgebreid naar Nederland en voor meerdere bekende Nederlandse tennischolen gewerkt.

Vladimir Đurić heeft speelsterkte 3 in het enkel- en dubbelspel. Als kind, vanaf zijn 5e levensjaar, leerde hij de mores van het tennissen in KroatiŽ. KroatiŽ staat in het internationale tenniscircuit bekend om het winnen van de Daviscup in 2005 en om haar tennisspelers die steeds bij de top 30 van de wereld horen.

Door zijn internationale ervaring als speler en trainer heeft Vladimir Đurić een unieke trainingsmethode. Deze kennis en ervaring wil hij nu overbrengen op het tennistalent in Nederland met de start van zijn eigen tennisschool. "Het liefst begeleid ik mijn pupillen van jongs af aan ťn leer ik hun de juiste techniek aan. Een goede techniek is essentieel voor het creŽren van een prestatie tennisser. Juist dit belangrijke onderdeel van het tennisspel wordt nog te vaak overgeslagen. Belangrijk aspect daarbij is individuele begeleiding van de leerlingen. Daarom geef ik mijn leerlingen bij het begeleiden naar het prestatieniveau zoveel individuele aandacht als mogelijk", aldus Vladimir Đurić.

Vladimir Đurić heeft ervoor gekozen om VDTennis te vestigen in Rotterdam-Zuid. "De drempel om te gaan tennissen is juist in dat soort gebieden vaak nog te hoog. Met mijn tennisschool hoop ik de drempel te verlagen en tennis toegankelijk te maken voor iedereen die graag wil tennissen, jong, volwassen, recreatief en professioneel. Tennis is voor iedereen en talent vindt je overal", benadrukt Vladimir Đurić.

VDTennis staat garant voor individuele begeleiding, persoonlijke aandacht, lange termijn ontwikkeling en internationale oriŽntatie. Een tennisschool voor jong en oud en iedereen die van het tennisspel houdt.