header

  1. Tenniscamp Rabac
  2. Tennispakket
  3. Trainingsmethode
  4. Hotel en prijzen
  5. Inschrijven tenniscamp
  6. Informatie Rabac
  7. Vervoer

                 Trainingsmethode                                                

De grootste sterkte van VDTenniscamp is dat de training door vaste gediplomeerde Nederlandstalige proftennisleraren wordt gegeven. Er wordt naar gestreefd om een realistische training met plezier aan te bieden, welke steeds de individuele verbetering in het spel tot doel heeft.


- Iedereen heeft capaciteiten: iedere gast heeft een bepaalde potentiaal dat zich laat uitbouwen. De training concentreert zich op het herkennen, benutten en het versterken van jouw capaciteiten en niet alleen op het elimineren van fouten. Dat laatste gebeurt zorgvuldig in overleg met de leerling en is nooit een frustrerend afleren.


- Iedereen leert bij: Men kan altijd bijleren! Veel klanten komen juist daarom steeds weer terug. Sommigen zelfs meerdere keren per jaar. Daarnaast is dat de beste garantie om het persoonlijk niveau op peil te houden.


- Iedereen heeft talent: Tennis is eenvoudig. Met de juiste trainingsmethode en individueel passende materialen heeft iedereen plezier in deze sport. Dat iemand niet voldoende talent zou hebben, laten wij ons niet zeggen.

kroatie1 kroatie2 kroatie3 kroatie4